پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1404/02/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

در راستای اجرای برنامه های هفته جهانی غذا و به همت واحدهای نظارت بر غذا و دارو، بهبود تغذیه جامعه و بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه، کارگاه آموزشی –توجیهی یک روزه جهت متصدیان صنوف حساس مواد غذایی در محل سالن اجتماعات مجمع امور صنفی این شهرستان در دهدشت برگزار شد.

در راستای اجرای برنامه های هفته جهانی غذا و به همت واحدهای  نظارت بر غذا و دارو، بهبود تغذیه جامعه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، کارگاه آموزشی –توجیهی یک روزه جهت متصدیان صنوف حساس مواد غذایی  در محل سالن اجتماعات مجمع امور صنفی این شهرستان در دهدشت برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در این زمینه تصریح کرد: یکی از مواردی که ایمنی غذا در سطح عرضه را می تواند به خطر بیندازد، ورود مواد غذایی غیر مجاز است که از طریق راههای غیر قانونی و یا در مکانهای غیر مجاز تولید ،تهیه و عرضه می شوند.


دکتر کورش داوری افزود: کنترل این نوع مواد غذایی طبق ضوابط موجود مثلا رعایت ماده 16 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار  هستند.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: در جهت حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم، نیاز به کنترل مستمر امری مهم است که در همین راستا یکی از مهمترین نوع کنترل بهداشتی مواد غذایی کنترل در سطح عرضه است.


 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: این کارگاه آموزشی توسط واحدهای  نظارت بر غذا و دارو، بهبود تغذیه جامعه و بهداشت محیط جهت صنوف حساس مواد غذایی از جمله رستوران، چلوکبابی، تالار، پخت و توزیع غذا، سفره خانه های سنتی، شیرینی فروشی ها و انواع ساندویچی ها و پیتزا ساندویچی ها با موضوع  رعایت موارد بهداشتی، بهداشت مواد غذایی و مربوط به دخانیات و عدم عرضه قلیان برگزار شد.


بر پایه این گزارش؛ در این کارگاه آموزشی –توجیهی کارشناسان واحدهای نظارت بر غذا و دارو، بهبود تغذیه جامعه  و بهداشت محیط به ارائه آموزش های لازم در راستای وظایف نظارتی –اجرائی خود به گروههای هدف پرداختند.9/


خبر:آرمان شفایی